Er du mamma, pappa, besteforeldre eller kanskje tante eller onkel. Da kan du ha glede av bloggen og oppskriftene mine.

Denne side er tenkt som en inspirasjon og kunnskapside kring sund og enkel mat for barn. Fra den første maten, med alle spørsmål og funderinger man kan ha til matpakke tips og rutiner til større barn.

Som ernæringsterapeut har jeg lært hvor viktig maten er, ikke bare for oss voksne for å investere i en god helse, men spesielt for de små som hele tiden er i utvikling. Faktisk har mat en stor betydning i hvordan vi «koder» våre gener. Det vil si at vi har mange forskjellige gener fra foreldrene våres, både bra og dårligere. Det som avgjør om de «dårlige» genene aktiveres er hvordan vi lever, det vil si miljøen rundt oss og inne i oss. Allerede i magen påvirkes vi av mors miljø.

Dette er mine småtroll: Ronja  og Isak 2 år

Men mat skal også være gøy og godt, spør du meg 🙂 Det vil jeg også formidle til deg som leser!

Spesielt spennende er det første gangen man får barn. Mye råd og anbefalinger fra både familie og annet folk. Google kan gi mange svar, både de man ønsker og de man ikke ønsker.

Jeg selv ønsket en base hvor jeg kunde finne informasjon når jeg fikk mitt første barn. Da jeg ikke fant det jeg ønsket, bestemte jeg meg for å skrive den bok jeg selv savnet når jeg gikk gravid. Det blev «Den lille barnematbibelen». Den kom ut i fjol og finnes idag å kjøpe både på Alibris og i butikk.

Håper du får glede av siden min!

Lurer du på noe så må du bare ta kontakt 🙂

ps. Jeg er svensk, det er derfor norsken min ikke er perfekt ;P

 

 

 

 

One thought on “Om meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *