Siste helgen i oktober var det Naturmedisinsk fagkongress på Sundvolden hotell. Det er en utrolig inspirerende helg der mye fokus ligger på ernæring og kosthold. Dette år hadde jeg blitt spurt om å holde et foredrag sammen med Sara Lossius. Vi hadde sammen planlagt et foredrag på 45 minutter om Barn og Kosthold, hvor fokus var hvordan status er i dag i Norge og hva myndigheter anbefaler, sukker og næringsfattig mat, hvordan bygge friske barn, mat i praksis og mye mere. Jeg har vært spent lenge innfor denne helg da det er første gang hvor jeg har et foredrag for så mange på en stor kongress med mye kjent folk innenfor bransjen. Noen av de andre foredragsholdere var Dag Viljen Poleszynski, Gry Hammer og Jens Veierstad.

sara-og-malin

Dessverre hadde Sara ikke mulighet å bli med til denne dagen, så jeg fikk de siste dagene forberede meg for å levere alene. Jeg håper at vi får mulighet en gang i framtiden til å ha dette foredrag sammen, det hadde vært utrolig koselig siden vi har jobbet så mye med det.

Selv om jeg var spent og det ikke ble helt som planlagt så gikk det greit og jeg koste meg på scen. Jeg fikk solgt flere bøker enn jeg hadde med meg, så det var gøy!

Jeg kommer sannsynligvis få tilgang på hele foredraget på video. Da kan jeg dele det med dere 🙂

 

sundholmen sundholmen1   sundholmen4 sundholmen5sundholmen3

Jeg startet dagen med en økt på den absolutt beste trenings studio jeg hvert på som finnes på et hotell. Så imponert 🙂 Frokost på det så var jeg redo!

sundholmen2

WHO mener at overvekt hos barn er en av den største truslene mot vår helse og mener at det en årsak som kan gjøre at vår økende livsalder stopper opp. Så det er ikke noe snakk om at det ikke er et viktig tema. Og jeg brenner virkelig for å formidle det videre til så mange jeg bare kan. Desto mer jeg lærer desto mer ser jeg hvor lite som ska til for å gjøre en forendring, men hvor VIKTIG det lille faktisk er!

Mange foreldre tar for gitt at barna skal være syke første år i barnehagen. TENK om noen små justeringer i kostholdet gjorde at de ikke var så mye syk. Syns du det hadde vært verdt å prøve? Det finnes såa mye vi kan gjøre og jeg er så inspirert!

Mer om dette mange andre ganger. Nå vil jeg bare si takk for en herlig helg for dere som var med å dele den med meg og det blev mange nye hyggelige møter. Vi snakkes snart igjen 🙂

 

Ha en riktig fin helg når det er dags <3

Foredrag om barn og kost

4 thoughts on “Foredrag om barn og kost

 • 10. november 2016 kl 14:15
  Permalenke

  Jeg er så stolt av deg som kjørte foredraget uten meg og leverte kanonbra!

  Svar
  • 10. november 2016 kl 21:27
   Permalenke

   Takk Sara <3 🙂 Jeg savnet deg da! 🙂 En annen gang 😉

   Svar
 • 12. november 2016 kl 11:49
  Permalenke

  Så flink du er! Skulle gjerne vært der!

  Si fra om du tar morgentrening neste gang vi er i Tønsberg! Blir gjerne med. 🙂

  Svar
  • 13. november 2016 kl 21:15
   Permalenke

   Hei May-Britt,

   Det gjør jeg. Jeg pleier å trene på morgonen i Tønsberg. Det er så deilig å trene før frokost når man er alene uten barn 😉 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *