I går hadde Gyldendal forlag en inspirasjon kveld for barnehageansatte og jeg og Stig var invitert for å presentere vår bok. Før oss var det flinke forfatter og illustratører som skrevet barnbøker, og det serverte suppe og vin fra Jamie Olivers nye bok. En riktig hyggelig kveld!

Det var planlagt at boken skulle bli ferdig først om noen uker. Men så ringte forlegger Lars Røtterud meg i går og fortalte at «den lille barnematbibelen» hadde kommet fra trykkeriet og de hadde gjort en spesialbestilling for å få en rask levering til kveldens foredrag. Sååå gøy å endelig få holde boka i handen 🙂 Den er veldig fin! Den ble tykk og jeg håper at det ikke skremmer folk til å kjøpe den. Mer enn halvparten er oppskrifter og det er mye fine bilder, så den er ikke tung og vanskelig å lese.

bokenkommer1bokenkommer3bokenkommer2

For meg var dette første gang som jeg holder et foredrag for så mange, de var ca 100 st. Selv om jeg bare skulle snakke i 15 minutter så var jeg spent hele dagen. Jeg hadde forberedt meg under flere dager og jeg visste vad jeg skulle si, men jeg var nervøs!

Her er et klipp fra da jeg presenterer boken:

Og sen når jeg presenterer temaene: (der sen blev minnet fullt, så ni kan ikke se slutten:/)

Det gikk veldig bra og det var gøy. Publikum var positiv og jeg fikk god respons etterpå. To barnehager spurte om jeg ville komma til dem og forelese og det var flere som kjøpte boken 🙂 Jeg skjønner at dette kun er starten og det er bare å kaste seg ut i det, for det kommer bli mye forelesing framover. Forhåpentligvis føles det bedre og jeg blir mindre nervøs jo flere jeg har 🙂

Neste uke ska jeg ha møte med forlaget for å legge opp en lansering strategi og sannsynligvis er boken i butikk innen noen uker. Da kan jeg kalle meg selv forfatter. Så kult!

Den lille barnematbibelen er her 🙂

3 thoughts on “Den lille barnematbibelen er her :)

 • 3. mars 2016 kl 08:13
  Permalenke

  Så utrolig kult, Malin!! Heia heia 😀 Jeg er ikke mamma enda, men skal definitivt plukke med meg et eksemplar neste gang jeg er i Norge! Råbra jobba 😀

  Svar
  • 4. mars 2016 kl 10:44
   Permalenke

   Tusen takk Anne 🙂 Ja det får du gjøre! Jeg tror du kan få kjøpt til Sverige på adlibris 😉 Check it out!

   Svar
 • Tilbakesporing:Kraft til babyer, et svar på kritikken – Margit Vea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *